Kontaktoni

Operatori i Shpėrndarjes sė Energjisė Elektrike sh.a.
Rr. Sami Frasheri, Nr.8, (Pallati Conad)
Tirana, ALBANIA

Per Kerkesa dhe Ankesa
Cel:
069 41 40 000

ankesajuaj@cezshperndarje.al

E-mail:

ankesajuaj@cezshperndarje.al
kujdesi_abonentit@cezshperndarje.al


Tel:

042 274 141
042 274 184

 

Dispecerite

Qendra dispecer Tensioni i Mesem Rajoni Qender
Tel: 04 2258888, 04 2355269, 04 2355270

Qendra dispecer Tensioni i Mesem Rajoni Juglindje
Tel: 054221000, 054221001, 054221002

Qendra dispecer Tensioni i Mesem Rajoni Jugperendim
Tel: 034210000, 034210002

Qendra dispecer Tensioni i Mesem Rajoni Verior
Tel: 0228001023, 0228001024, 0228001025

Dispeceria Durres
Tel: 052 22097

Dispeceria Gjirokaster
Tel: 084 26255

Kliko per te hyre ne sistemin e kontrollit te debise se abonentit